Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ένα διαφορετικό Πάσχα...

Αγαπημένα μας παιδιά και αγαπητοί γονείς, όπως γνωρίζετε μια μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης έρχεται κι εμείς σας προτείνουμε να δείτε μαζί με τα παιδιά το παρακάτω εποπτικό υλικό, το οποίο δανειστήκαμε από το διαδίκτυο Τα γεγονότα που διαδραματίζονται τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Εκκλησία δεν είναι εύκολο να τα εξηγήσουμε στα παιδιά μικρής ηλικίας. Είναι σημαντικό όμως τα παιδιά από αυτή ακόμη την ηλικία να καταλάβουν ότι οι ημέρες αυτές δεν είναι όλες μέρες χαράς... Υπάρχει η Μεγάλη Εβδομάδα που σημαίνει πολλά για εμάς  τους Χριστιανούς. Πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους θα περάσετε δημιουργικά με τα παιδιά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στις Άγιες Μέρες που έρχονται: 
 https://www.kindykids.gr/images/stories/pasxa/megali-evdomada1.pdf 
https://www.kindykids.gr/images/stories/pasxa/megali-evdomada2.pdf
https://www.kindykids.gr/images/stories/pasxa/megali-evdomada3.pdf

Αν υπάρχει εκτυπωτής στο σπίτι, μπορείτε να εκτυπώσετε και κάποια φύλλα εργασίας για να συμπληρώσουν τα παιδιά. Αλλά κι αν ακόμη δεν υπάρχει εκτυπωτής, μπορείτε μαζί με τα παιδιά να τα αντιγράψετε σε ένα χαρτί:


 Με υπομονή και θετική σκέψη θα ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι και η Ανάσταση του Χριστού μας θα φωτίσει τις καρδιές μας!!! 
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου